Project Description

SALSAKURS MED STUDIO42

Vi har ukentlige salsakurs for nybegynnere, mellomliggende og avanserte studenter på tirsdager. Enten du har danset før eller du er ute etter å forbedre, har vi klasse for deg.

Det er to kjernekonsepter som skiller salsa fra andre latinske danser. Disse er timing og rytme. Timing refererer til antall, eller beats, av musikken du beveger deg til, og rytme refererer til kroppsbevegelsen du lager mellom hvert trinn.

3 Nivåer:

  • Nybegynnere: Vårt program er rettet mot de som aldri danser før. Det er derfor vi lærer de grunnleggende trinnene og bryter ned alle trekk på en måte som er både morsom og gjennomførbar mens utfordrende på samme tid.
  • Øvet/litt øvet: Vårt program er rettet mot de som aldri danser før. Det er derfor vi lærer de grunnleggende trinnene og bryter ned alle trekk på en måte som er både morsom og gjennomførbar mens utfordrende på samme tid.
  • Avanserte: Vårt program er rettet mot de som aldri danser før. Det er derfor vi lærer de grunnleggende trinnene og bryter ned alle trekk på en måte som er både morsom og gjennomførbar mens utfordrende på samme tid.

Det er mulig å filme på slutten av hvert kurs.

Læringsmetoden vi benytter er inspirert av den cubanske tradisjonen. Læringen er mye mer praktisk enn teoretisk, noe som er mer moro, gir nybegynnere mulighet til raskt å danse i par, og spesielt å ha glede av å danse!

Vi starter med de grunnleggende trinnene når vi presenterer rytmen og timingen for salsa. Derfra introduserer vi deg for noen grunnleggende trinn og figurer du kan bruke rett på dansegulvet. Du kommer til å ha det gøy og alt du trenger å gjøre er å komme i gang og så fortsette!